Betaal mogelijkheden bij Voordeelkoning.nl

We hebben 6 manieren waarop je bij ons kunt betalen. Vijf daarvan kan gemakkelijk op onze webshop. Bekijk alle betaalwijzen hieronder.

Betaalmethode Betaalkosten
iDEAL Gratis
PayPal NVT
Creditcard 3,50
Mister Cash Gratis
Overboeking Gratis
Achteraf betalen Gratis

Nieuw betaal nu achteraf met Afterpay!

iDEAL

Uw betaling met iDEAL kunnen wij direct verifiëren waardoor we uw bestelling op de snelst mogelijke manier kunnen verwerken. Het is tevens ook een makkelijke en veilige manier van betalen. Uit cijfers van eCommerce Payment Monitor (bron: thuiswinkel.nl) blijkt dat in het eerst half jaar van 2014 53% van alle online aankopen betaald zijn met iDEAL. Ook wint de iDEAL-betaling met de tablet en smartphone aan populariteit. Via Mollie2 kunt u bij Voordeelkoning.nl veilig met iDEAL betalen via uw desktop, tablet en smartphone.

PayPal

Voor PayPal betalingen vragen wij geen administratiekosten.  Heeft u nog geen PayPal account? Deze kunt u eenvoudig aanmaken met uw e-mailadres op paypal.nl. Vervolgens kunt u uw creditcard of bankrekening koppelen aan uw account. U kunt ook middels iDEAL geld storten op uw PayPal rekening. Let op wij versturen pas uw order nadat wij het geld van PayPal op onze rekening hebben gekregen vanwege fraude gevoeligheid! Dit kan 1 a 3 dagen duren. Houdt u daar aub rekening mee!

Creditcard

Voor creditcard betalingen vragen wij toeslag op het totaalbedrag van uw bestelling. Voor zowel VISA en MasterCard is dit vanaf heden vast op 3,50 euro . Deze toeslag wordt automatisch berekend als u voor deze betaalmethode kiest.

Bancontact/Mister Cash

Als Belgische klant kunt u betalen met Bancontact/Mister cash. Deze betaalmethode is erg populair in België, zowel voor on- als offlinebetalingen. Omdat wij gebruikmaken van Mollie2 kunt u met uw Bancontact/Mister Cash betaalkaart veilig betalen op onze webshop.

Bankgegevens:
Voordeelkoning

ABN-AMRO: IBAN NL62 ABNA 0819 7239 40
BIC: ABNANL2A

Betalen bij afhalen is niet mogelijk bij ons

                                                          

    

                                                                                                                                                        


Heeft u nog vragen?

Zie onze klantenservice

 

 Onze klantenservice is bereikbaar alleen nog via de chat of email. Kijk voor informatie bij onze klantenservice. 

Voordeelkoning.nl is de meest complete betrouwbare online Voordeel winkel van Nederland en België !

Abonneer op onze leuke nieuwsbrief en krijg 8 euro korting vanaf een aankoopbedrag van 200 euro.  Ook houden we je dan op de hoogte voor leuke aanbiedingen.