Betaalmethoden

Let op u kunt momenteel alleen via bank overschrijving of Afterpay u bestelling bij ons plaatsen. Wij zijn hard bezig om dit voor u op te lossen.

Dit geldt zowel voor onze Nederlandse klanten als Belgische klanten!. 

Betaal mogelijkheden bij Voordeelkoning.nl

 

We hebben 3 manieren waarop je bij ons kunt betalen. Via ideal, overboedking of Afterpay achteraf betalen kan gemakkelijk op onze webshop betaald worden. Bekijk alle betaalwijzen hieronder.

Betaalmethode Betaalkosten
iDEAL Gratis
PayPal NVT
Creditcard NVT
Mister Cash Gratis
Overboeking Gratis
Achteraf betalen Gratis

Nieuw betaal nu achteraf met Afterpay zowel voor NL klanten als BE klanten!

iDEAL

Uw betaling met iDEAL kunnen wij direct verifiëren waardoor we uw bestelling op de snelst mogelijke manier kunnen verwerken. Het is tevens ook een makkelijke en veilige manier van betalen. Uit cijfers van eCommerce Payment Monitor (bron: thuiswinkel.nl) blijkt dat in het eerst half jaar van 2014 53% van alle online aankopen betaald zijn met iDEAL. Ook wint de iDEAL-betaling met de tablet en smartphone aan populariteit. Via ideal kunt u bij Voordeelkoning.nl veilig betalen via uw desktop, tablet en smartphone.

 

Creditcard (NVT)

Voor creditcard betalingen vragen wij toeslag op het totaalbedrag van uw bestelling. Voor zowel VISA en MasterCard is dit vanaf heden vast op 3,50 euro . Deze toeslag wordt automatisch berekend als u voor deze betaalmethode kiest.

Bancontact/Mister Cash

Als Belgische klant kunt u betalen met Bancontact/Mister cash. Deze betaalmethode is erg populair in België, zowel voor on- als offlinebetalingen. Omdat wij gebruikmaken van Mollie2 kunt u met uw Bancontact/Mister Cash betaalkaart veilig betalen op onze webshop.

Bankgegevens:
Voordeelkoning

ABN-AMRO: IBAN NL62 ABNA 0819 7239 40
BIC: ABNANL2A

Betalen bij afhalen is nog niet mogelijk bij ons.

                                                          

    

                                                                                                                                                        


Heeft u nog vragen?

Zie onze klantenservice

 

 Onze klantenservice is bereikbaar alleen via de chat of email. Kijk hiervoor bij meer informatie bij onze klantenservice. 

Voordeelkoning.nl is de meest complete betrouwbare online Voordeel winkel van Nederland en België !

Abonneer op onze leuke nieuwsbrief en krijg 8 euro korting vanaf een aankoopbedrag van 200 euro.  Ook houden we je dan op de hoogte voor leuke aanbiedingen.